• 0493-693222

Actief uitje 'Hunt en board'

Tijdens het actieve uitje ‘Hunt en board’  gaat u met 2 stoere activiteiten aan de slag! U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met gebak waarna u 2 spectaculaire  activiteiten volgt. U gaat op een echt elektrisch Skateboard terrein rijden!  U rijd op een groot elektrisch skateboard met heuse terreinwielen en een afstandsbediening in de hand.  Het parcours is ingericht op verschillende moeilijkheid gradaties. Uw behendigheid wordt op de proef gesteld. Na een korte veiligheid instructie gaat men op een speciaal aangelegd terrein rijden op een elektrisch skateboard.  Gas geven en remmen doet u met slechts 1 vinger, maar om een goede bocht te kunnen nemen, is vooral uw evenwicht belangrijk.  Als u dit goed onder controle heeft,  kunt u het behendigheid parcours afleggen.  Op het parcours zijn verschillende obstakels aangebracht, die u naar eigen inzicht mag proberen. Na een pauze met consumptie gaat u aan de slag met de activiteit handboogschieten. na een korte uitleg kan er gericht worden gejaagd naar de meeste punten. Iedereen krijgt de kans zoveel mogelijk punten te scoren op het doelpak. Na dit middagvullend activiteiten programma bent u zowel in het veld als op de schietbaan een volleerd jager!

Deelname kan vanaf een leeftijd van 14 jaar.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

13.00 Ontvangst met koffie/thee/fris met gebak.

13.30 Aanvang E-Skateboarden.

15.00 Pauze inclusief consumptie.

15.30 Aanvang handboogschieten.  

17.00 Slot uitje.

Kosten voor het uitje ‘Hunt en Board’ bedragen €32,50 p.p.  In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 hoofdactiviteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO