• 0493-693222

Scoor vrijgezellenfeest / vrijgezellendag

Tijdens het Scoor vrijgezellenfeest is het de bedoeling dat u tijdens de activiteiten zoveel mogelijk punten scoort! U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met vlaai. Vervolgens gaat u de wei in voor het spel Biljartgolf. Biljartgolf is een kruising tussen midgetgolf en biljartspelen.  Er zijn 10 banen met een diversiteit aan hindernissen. Biljartgolf is een plezierige bezigheid om in zomin mogelijk pogingen zoveel mogelijk punten te scoren, diegene met het minst aantal pogingen wint. Na een korte pauze inclusief een consumptie wordt begonnen met activiteit 2: Handboogschieten. Na een korte uitleg kan er gericht worden gejaagd naar de meeste punten. Iedereen krijgt de kans zoveel mogelijk punten te scoren op het doelpak.

Ook voor minder valide personen is er mogelijkheid om aan deze activiteiten deel te nemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.

13.30 Start Biljartgolf. 

15.00 pauze inclusief een consumptie.

15.30 Start handboogschieten.

17.00 Slot vrijgezellenfeest uitje.

Kosten voor het Scoor vrijgezellenfeest bedragen €22,50 p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

Informatie aanvragen

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO