• 0493-693222

Jacht bedrijfsuitje all-in

Het dagvullende programma van het Jacht familiedaguitje bestaat uit een drietal activiteiten. Na ontvangst met koffie/thee/fris met vlaai wordt begonnen met de fotozoektocht, u legt  per familiefiets een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om op jacht te gaan en de meeste foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten.   Tussen de middag is er een uitgebreide lunch met 5 broodsoorten, 6 koude belegsoorten, zoetwaren en een warme snack. Drank als koffie, thee, melk, chocomel, en sinasappelsap is inbegrepen. Na de lunch vertrekt u gewapend met een metaaldetector en een landkaart  op pad om een rebus op te lossen. De verschillende aanwijzingen zijn verstopt op verschillende plaatsen op de landkaart. Deze aanwijzingen zijn verstopt onder de grond waarvoor u de metaaldetector gebruikt.

Na na de metaaldetectorspeurtocht is er tijd voor pauze met een consumptie,  Start van het handboogschieten, na een korte uitleg kan er gericht worden gejaagd naar de meeste punten. Iedereen krijgt de kans zoveel mogelijk punten te scoren op het doelpak. Na dit middagvullend activiteiten programma bent u zowel in het veld als op de schietbaan een volleerd jager!

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.

10.30 Start fotozoektocht per familiefiets.

12.30 Uitgebreide lunch.

13.00 Start metaaldetector speurtocht.

15.00 Pauze inclusief een consumptie.  

15.30 Start handboogschieten.

17.30 Start barbecue all-inclusive met onbeperkt eten + drinken.

20.00 Slot bedrijfsuitje.

Kosten voor het Jacht bedrijfsuitje all-inclusive bedragen €77,50 p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai,  3 activiteiten, een uitgebreide lunch, een consumptie in de pauze en onbeperkt eten + drinken tijdens het barbecuebuffet inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Informatie aanvragen

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO