• 0493-693222

Mysterie van de Peel uitje

Bij dit middagvullende uitje gaat u in op pad om de mysteries uit de Peel op te lossen. U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met gebak. Hierna gaat u op pad per familiefiets voor de bolleboos route per familiefiets. Hierbij legt u een route af per familiefiets waarbij u allemaal vragen meekrijgt. De antwoorden die u heeft gevonden kunt u controleren tijdens de route d.m.v. knikkers die u kunt invoeren in de de Bollebooskasten die u tegenkomt. Het team dat met de meeste knikkers terugkomt heeft gewonnen.

Na een korte pauze inclusief consumptie gaat u op pad voor activiteit 2: de portofoon mysterietocht

Het is de opdracht in 2 groepen samen tot een juiste oplossing te komen van het mysterie. De groepen krijgen ieder een routebeschrijving met vragenlijst. De antwoorden op deze vragen dienen echter te worden gegeven door de andere groep. Deze kunnen doorgegeven worden door een portofoonverbinding. Na de wandeltocht hebben beide groepen samen een verzameling aan woorden die samen na enig gepuzzel leiden tot het antwoord op het mysterie van de Peel.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.

13.30 Start Bolleboostocht per familiefiets.

15.00 Pauze inclusief een consumptie.

15.30 Start Portofoon Mysterietocht.

17.30 Slot uitje.

Kosten voor het mysterie van de Peel uitje bedragen €23,50 p.p. en €15,50 voor kinderen van 4 tot 10 jaar. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Informatie aanvragen

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO