• 0493-693222

Pimp min klomp familiedaguitje

Het Pimp min klomp familiedaguitje is een middagvullend activiteitenprogramma dat uiterst geschikt is voor jong én oud! Na ontvangst met koffie/thee/fris met vlaai wordt begonnen met de activiteit Pimp min klomp. Iedereen krijgt een  klomp waarna deze geheel in eigen stijl bewerkt kan worden. Allerlei kleuren en versiersels zijn beschikbaar om je klomp mee te versieren. Tijdens de workshop is 1 consumptie inbegrepen. Na afloop van het arrangement mag u de klompen uiteraard meenemen naar huis. Na een korte pauze met een consumptie wordt er gestart met activiteit 2: Boerenmidgetgolf. Boerenmidgetgolf is midgetgolf op zijn ‘boerenfluitjes’.  De activiteit vindt dus niet plaats in een wei met koeien zoals het gebruikelijke ‘boerengolf’, maar op een heuse 17 holes midgetgolfbaan. In het weiland met lang gras zijn paden gemaaid met daarop aansluitend de holes. Op de baan bevinden zich boerenwerktuigen en andere agrarisch gerelateerde objecten die als obstakel dienen. Het parcours dient in zo min mogelijk aantal slagen afgelegd te worden.

Ook voor minder valide personen is er mogelijkheid om aan deze activiteiten deel te nemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.

13.30 Start klompversieren.

15.00 Pauze met consumptie.

15.30 Start boerenmidgetgolf.

17.30 Slot familiedaguitje.

Kosten voor het Pimp min klomp familiedaguitje bedragen vanaf €39,50 p.p. kinderen tot 10 jaar €26,- p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

Informatie aanvragen

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO