• 0493-693222

Creatief uitje ijssculptuur maken

Tijdens het creatieve uitje ‘IJssculptuur maken’ gaat u als een ware beeldhouder aan de slag om samen een waar kunstwerk te maken! Deze workshop is ideaal als teambuilding met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenuitje. U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met gebak waarna u onder leiding van een begeleider creatief aan de slag gaat met bewerken van een ijsblok. Na het bedenken van een ontwerp gaat u aan de slag met het bewerken van het blok ijs. Hiervoor maakt u o.a. gebruik van hamer en beitel. Het ontwerp van het ijssculptuur kan geheel naar eigen invulling worden gedaan. Na afloop kunt u samen met het gemaakte kunstwerk op de foto als mooie herinnering aan een geslaagd uitje.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 Ontvangst met koffie/thee/fris met gebak.

14.30 Aanvang ontwerp + bewerken ijssculptuur.

16.30 Afwerking en op foto met gemaakt kunstwerk.

17.00 Prijsuitreiking onder het genot van een consumptie.

17.30 Slot uitje.

 

Kosten voor het uitje ‘IJssculptuur maken’ bedragen €39,50 p.p. Kinderen van 4 tot 10 jaar € 26,- p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, een hoofdactiviteit en een consumptie in inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO