• 0493-693222

Creatieve familiedag worstenbrood maken

Tijdens het creatieve uitje worstenbrood maken leert u hoe u thuis zelf echt Brabants worstenbrood van echte bakkerskwaliteit kunt maken! U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met gebak waarna u onder leiding van onze bakker creatief aan de slag gaat met het bereiden van echt Brabantse worstenbrood. Hierbij wordt u geinformeerd over recepten en hoe te handelen wanneer u thuis zelf worstenbrood kunt klaarmaken. Tijdens de workshop kunt u zelf de worstjes naar eigen smaak kruiden en in de broodjes rollen. Na de bereiding is het tijd voor pauze inclusief consumptie. Na de pauze is het tijd voor de 2e activiteit: fotozoektocht per familiefiets. Per familiefiets legt u een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten. Gedurende de 2e activiteit worden uw worstenbroodjes afgebakken. Bij terugkomst kunt u genieten van een vers afgebakken worstenbroodje met een consumptie. U maakt voldoende broodjes om ook enkele mee te nemen voor thuis.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00     Verzamelen in ons zaaltje voor koffie/thee/fris met vlaai.

13.30     Start workshop Brabants worstenbrood maken  

15.00     Pauze inclusief consuptie.

15.30     Fotozoektocht per familiefiets. 

17.00     Tijd voor nuttigen worstenbroodje + consumptie.

17.30     Slot uitje. 
             

Kosten voor het Bakkers uitje bedragen €39,50 p.p. Kinderen van 4 tot 10 jaar € 26,- p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO