• 0493-693222

Peelbelevingstocht

Wanneer u op een ontspannen manier alle achtergrond informatie wilt komen te weten over het peelgebied is de peelbelevingtocht de activiteit voor u! Per rondrittrein de ‘Peelexpress’ ondergaat u een heuse peelbelevingstocht door het gehele peelgebied. U wordt ontvangen met koffie/thee/fris en vlaai. Hierna wordt u gedurende een rondrit van circa 4 uur rondgeleid door al het mooie dat de peel te bieden heeft, een consumptie onderweg is inbegrepen. Dit alles gebeurt met deskundige uitleg over het ontstaan van de peel, de geschiedenis van de peeldorpen en de ontwikkeling van de landbouw door de jaren heen. De tocht voert u onder andere door de prachtige natuur van het peelgebied en de oude peeldorpen Helenaveen en Griendsveen. Tijdens de tocht wordt er aangelegd bij een ijsboerderij waar u een sanitaire stop kunt houden en kunt genieten van ambachtelijk gemaakte boerenijs (voor eigen rekening). Kortom een onvergetelijke informatieve tocht!

Ook voor minder valide personen is er mogelijkheid om aan deze activiteiten deel te nemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00     Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.

13.30     Aanvang peelbelevingstocht per rondrittrein de ‘Peelexpress’.

15.30     Pauze bij ijsboerderij.

18.00     Terugkost op het terrein van Camping de peel en Peelexpress groepsactiviteiten.
              Slot van het uitje.

Kosten voor de peelbelevingstocht bedragen €23,50 p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 1 hoofdactiviteit en een consumptie onderweg inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 18 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetten.

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO