• 0493-693222

Zoekers uitje

Bij het Zoekers uitje staat de dag in het teken van het zoeken van aanwijzingen tijdens het activiteitenprogramma. Na ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai wordt begonnen met de fotozoektocht, u legt  per familiefiets een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten.  
er vindt een korte pauze plaats waarbij een consumptie genuttigd kan worden.
Als tweede activiteit gaat u de bossen in tijdens de GPS oriëntatietocht of tijdens de metaaldetector speurtocht.

Een GPS toestel is een apparaat ter grote van een mobiele telefoon dat in verbinding staat met een satelliet en  kan functioneren als navigatiesysteem. In een GPS toestel zijn echter geen straten of wandelpaden in geprogrammeerd, dit wil zeggen dat het apparaat slechts de richting en de afstand tot de bestemming weergeeft. De bestemming kan worden ingevoerd door een letter/cijfercode in te voeren (een coördinaat).
Tijdens de wandeling die u aflegt door natuurgebied ‘het Starkriet’, krijgt u steeds opdrachten die in verband staan met de coördinaten die u invoert.

Tijdens de metaaldetector speurtocht gaat u gewapend met een metaaldetector en een landkaart  op pad om een rebus op te lossen. De verschillende aanwijzingen zijn verstopt op verschillende plaatsen op de landkaart. Deze aanwijzingen zijn verstopt onder de grond waarvoor u de metaaldetector gebruikt.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.

13.30 Start fotozoektocht met de familiefiets.

15.00 Pauze inclusief een consumptie.

15.30 Start GPS oriëntatietocht of metaaldetector speurtocht.

17.30 Slot uitje.

Kosten voor het Zoekers uitje bedragen €23,50 p.p. kinderen tot 10 jaar €15,50 p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

Informatie aanvragen

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO