• 0493-693222

Doe vrijgezellenfeest / vrijgezellendag

Tijdens het middagprogramma van het Doe vrijgezellenfeest volgt u een middagvullendprogramma. U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met vlaai waarna u op een ontspannen manier aan de slag gaat met een tweetal laagdrempelige activiteiten. Allereerst wordt er een fotozoektocht gedaan. Per familiefiets legt u een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten. Na een korte pauze inclusief een consumptie wordt er gestart met activiteit 2: Boerenmidgetgolf.

Boeruh-wei-goluf is midgetgolf op zijn ‘boerenfluitjes’.  De activiteit vindt dus niet plaats in een wei met koeien zoals het gebruikelijke ‘boerengolf’, maar op een heuse 17 holes midgetgolfbaan. In het weiland met lang gras zijn paden gemaaid met daarop aansluitend de holes. Op de baan bevinden zich boerenwerktuigen en andere agrarisch gerelateerde objecten die als obstakel dienen. Het parcours dient in zo min mogelijk aantal slagen afgelegd te worden.

Ook voor minder valide personen is er mogelijkheid om aan deze activiteiten deel te nemen. Wij hebben beschikking over een aanhangwagen waarop een rolstoeler geplaatst kan worden zodat ook zij aan de fototocht kunnen deelnemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00     Verzamelen in "de Peelschuur" voor koffie/thee/fris met vlaai.

13.30     Met de Peeltrappers een fotozoektocht langs een door ons uitgezette
              route afleggen. 

15.00     Terug op het terrein van Peelexpress groepsactiviteiten voor pauze.

15.30     Partij Boerenmidgetgolf. 

17.00     Slot vrijgezellenfeest uitje. 
             

Kosten voor het Doe vrijgezellenfeest bedragen €23,50 p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

Informatie aanvragen

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO