• 0493-693222

Op eigen houtje vrijgezellenfeest /vrijgezellendag

Tijdens het middagprogramma van het Op eigen houtje vrijgezellenfeest volgt u een programma dat waarbij u op eigen gelegenheid met de familiefiets op pad gaat. U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met vlaai waarna u op pad gaat. Allereerst wordt er een fotozoektocht gedaan. Per familiefiets legt u een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten. Tijdens de route is er een korte pauze waar u een consumptie kunt nemen. Tevens vindt hier de start plaats van activiteit 2 die tussendoor plaatsvindt: klootschieten. Klootschieten is een Drentse balsport waarbij u in zo min mogelijk worpen een ‘kloot’ (een houten bal gevuld met lood) over een uitgezet parcours moet werpen. U speelt dit per 2 teams samen zodat er een competitiestrijd ontstaat. Bij het einde van de activiteit klootschieten vervolgt u uw weg van de fotozoektocht.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.

14.00 Start fotozoektocht met de familiefiets deel 1.

14.45 pauze inclusief een consumptie. Tevens start van activiteit 2: klootschieten.

16.00 Deel 2 van de fotozoektocht per familiefiets.

17.00 Slot vrijgezellenfeest uitje.

Kosten voor het op eigen houtje vrijgezellenfeest bedragen €23,50 p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetten.

 Informatie aanvragen

ACSIwww.campingpas.nlACSI Camping CardHoeve LogiesGastvrij PeellandVVV de Peelwww.wificampings.nlVEKABO