Algemene voorwaarden

Reglement

 

 1. Men dient toezicht te houden dat het rond zijn tent of caravan ordelijk en netjes is.
 2. U bent op ons terrein te gast, ga dus zuinig om met onze materialen en ons terrein. Ziet u dat mede kampeerders of kinderen onverantwoord met onze spullen omgaan, mag u hen daar best op wijzen of spreek een van onze medewerkers er op aan.
 3. Na 23.00 uur gaat de nachtrust in, houdt te alle tijde rekening met uw mede kampeerders en met onze buren!
 4. Camping de Peel is een milieubewuste camping. Wij vragen u dan ook uw afval te scheiden. Papier, plastic, lege flessen en vuilniszakken bij de milieustraat deponeren in de daarvoor bestemde bakken. Groot afval, zoals stoelen, vloerbekleding etc. mee naar huis nemen. Denk aan de dieren in onze dierenweide door eetbaar afval aan hen te geven (in de voerbakken).
 5. W.c., douche en wasbakken netjes achterlaten. Kinderen onder 10 jaar betreden alleen onder begeleiding van een volwassenen het toiletgebouw. Treft u toch een vieze wc of douche aan? Meldt dit a.u.b. even bij de receptie zodat wij hier iets aan kunnen doen.
 6. De schuren en de afgezette terreinen achter hekwerk zijn verboden terrein.
 7. Met de skelters op ons terrein blijven. Gebruik van de skelters tussen 9.00/21.00 uur. Daarna terugplaatsen op de daarvoor bestemde plek onder het afdak bij het zwembad en receptie.
 8. Houdt het zwembad schoon, het is verboden te duiken. Kinderen onder 10 jaar alleen onder toezicht van een volwassenen toegestaan!
 9. Ga verantwoordelijk om met water, verspil geen water!
 10. Ga verantwoord om met elektriciteit, zet geen apparaten onnodig aan, bijvoorbeeld wanneer u niet aanwezig bent op de camping. Gebruik van elektrische kachels en barbecues is ten strengste verboden!
 11. Huisdieren zijn welkom, maar mogen in geen enkel geval een last zijn voor medekampeerders en dienen op de daarvoor bestemde plaats buiten het campingterrein uitgelaten te worden. Het spreekt voor zich dat eventuele uitwerpselen opgeruimd dienen te worden, zowel op ons terrein als buiten ons terrein. Denk aan onze buren, zij houden ook van en schone buurt! Honden dienen aangelijnd te zijn.
 12. Chemisch toilet ledigen op de daarvoor bestemde plaats.
 13. Bij reservering kan op de 1e dag na 13.00 uur de tent c.q. Caravan geplaatst worden. Op de dag van vertrek dient de plaats om 11.00 uur volledig ontruimd te zijn. Als u een van onze huuraccommodaties huurt, kunt u deze om 15.00 uur betrekken.
 14. U dient af te rekenen bij aankomst.
 15. Wenst u langer te blijven? Bij later vertrek dan 11.00 uur (alleen in overleg) wordt half dagtarief in rekening gebracht.
 16. Wegens behoud van ons grasveld is gebruik van worteldoek of plastic onder uw voortent of luifel is ten strengste verboden! Geen eigen mat met open structuur bij? Informeer bij onze medewerkers voor een mat die u in bruikleen kunt gebruiken.
 17. U kampeert en verblijft op ons terrein op eigen risico. Voor zowel diefstal, beschadiging als voor ongevallen, ook voor eventuele ongevallen met speeltoestellen achten wij ons niet aansprakelijk. Het spreekt voor zich, dat wanneer u schade veroorzaakt, u deze ook dient te vergoeden.
 18. Uw privacy wordt tijdens uw verblijf zo goed mogelijk gewaarborgd. Op ons terrein worden periodiek foto’s gemaakt voor o.a. promotionele doeleinden. Zonder hiervan vooraf actief melding te maken gaan wij er van uit dat u instemt met gebruik van deze foto’s voor publicatie.
 19. Campinggasten dienen te parkeren op de daarvoor bestemde plekken op ons terrein, ons terrein is kindvriendelijk, let dus op uw snelheid en rijd stapvoets, er zijn spelende kinderen!
 20. Daggasten en bezoekers dienen zich te melden bij de receptie, zij betalen bezoekerstarief.
 21. Het gebruik van een vuurkorf is aan strikte voorwaarden verbonden. Gebruik dient altijd te worden aangegeven bij een van onze medewerkers, in overleg kunnen zij u een vuurkorf verstrekken. Het spreekt voor zich dat u op een verantwoorde manier omgaat met een vuurkorf en na gebruik deze wordt gedoofd en netjes opgeruimd. Wij achten ons onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk voor eventuele schade d.m.v. een vuurkorf.
 22. Huurt u een accommodatie? U dient deze bij vertrek veegschoon achter te laten, de vaatwas gedaan en in de daarvoor bestemde kasten terugplaatsen. Huisvuilzakken graag in de daarvoor bestemde containers.
 23. Vertrekt u eerder dan de door uw gereserveerde datum door bijvoorbeeld slecht weer? Dan kunt u gebruik maken van onze ‘goed weer garantie’. Informeer naar de voorwaarden hiervan.
 24. U bent te gast op ons terrein, indien hier aanleiding toe is volgt u opdrachten van onze medewerkers op.
 25. Voordat u afreist, dient u eventuele geleende goederen zoals  fietsroutes of wandelkaarten in te leveren bij de receptie. Deze blijven eigendom van de camping!

Wij zijn er alles aan gelegen om u een zo prettig mogelijk verblijf te verzorgen. Mocht u vragen / opmerkingen / klachten / wensen / ideeën hebben laat het ons weten, wij kunnen u hier alleen mee helpen als u ons er op wijst. Bent u tevreden, zeg het voort!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×