Over Peelexpress Groepsactiviteiten

De omgeving van de Peel ontdekken? Op de grens van Noord-Brabant en Limburg is Peelexpress Groepsactiviteiten gelegen. Dé ideale uitvalsbasis voor het organiseren van uw groepsuitje of familiedag!

Hoi ik ben Bert. Samen met mijn vrouw  en kinderen woon en werk ik op de plek waar ik ben opgegroeid in de mooie en natuurrijke omgeving van het peelgebied. Graag deel ik mijn passie en kennis van de mooie Brabantse omgeving met mijn gasten.

Omgeving De Peel

De omgeving verkennen? Peelexpress Groepsactviteiten is gelegen in de nabijheid van het Nationaal Park ‘de Groote Peel’  Deze omgeving biedt de ideale uitvalsbasis voor het organiseren van leuke progamma’s voor  een actief groepsuitje of familiedag. In deze natuurrijke omgeving zijn veel mogelijkheden voor diverse groepsactiviteiten. Het peelgebied is van oudsher een veengebied dat uit een groot moerassig gebied bestond en de natuurlijke grens vormde tussen Brabant en Limburg. Wilt u liever iets minder actief onze omgeving verkennen? Stap in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’ die u tijdens een informatieve rondrit door de omgeving van het peelgebied rijdt.

 

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×