Wat zeggen bezoekers over Peelexpress Groepsactiviteiten

Wat vinden andere gasten van hun groepsuitje bij Peelexpress Groepsactiviteiten? Heeft u een uitje gehad bij Peelexpress Groepsactiviteiten en wilt u dit met ons delen? Laat dan ook uw review achter!

Bedrijfsnaam

Heerlijke barbecue

Ons teamuitje was perfect geregeld, de heerlijke barbecue als afsluiting ging er dan ook goed in na een middag actief bezig zijn!

Bedrijfsnaam

Goed verzorgde familiedag

Tijdens onze jaarlijkse familiedag hebben wij het leuke programma gevolgd van het Zoekersuitje. De kinderen hebben vooral genoten van het schatzoeken tijdens de metaaldetector speurtocht. Als afsluiting van dit uitje hadden wij lekkere frietjes en snacks verzorgd door de Frietexpress. Ook het mooie weer en het fijne terras met zicht op een leuke speeltuin waar de kinderen zich konden vermaken hebben gezorgd voor een top middag!

Bedrijfsnaam

Geschikt voor jong én oud!

Na een gastvrije ontvangst met koffie en gebak gingen wij op pad met de familiefiets voor een fotospeurtocht in de mooie omgeving van de peel. Onze groep is competitief aangelegd en erg divers met jonge kinderen en opa die in een rolstoel zit. Overal was aan gedacht want zelfs een aanhanger om de rolstoel van opa op te rijden was aanwezig zodat ook hij volop mee kon doen met de activiteit, hun groepje had dan ook gewonnen!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×