Familiedag uitjes

Familiedag uitjes! Bij een familiedag hoort een leuke activiteit. Wij bieden verschillende leuke activiteiten en uitjes aan. Geschikt voor zowel de kinderen als de ouderen. Zie hieronder ons aanbod!

Totempaal maken

Tijdens het creatieve uitje ‘Totempaal maken’ gaat u als een ware beeldhouder aan de slag om samen een waar kunstwerk te maken! Deze workshop is ideaal als teambuilding met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenuitje. Tijdens dit uitje krijgt u de kans om uw grootouders, baas, aanstaande bruid(egom) of iemand anders te eren in uw eigen ontwerp van een totempaal. Samenwerken is belangrijk omdat men samen tot een mooi resultaat moet komen!

  • Voor jong & oud!
  • Origineel uitje
  • Creatief uitje

Ontdek de natuurrijke omgeving van de Brabantse Peel op een actieve manier tijdens uw familiedag uitje bij Peelexpress Groepsactiviteiten. Onze familiedag uitjes zijn geschikt voor jong en oud. Er zijn diverse dagvullende en middagvullende programma’s beschikbaar met de leukste activiteiten om uw familiedag tot een geslaagde bijeenkomst te maken. Competitief ingesteld? Er zijn diverse groepsactiviteiten  waarbij u kunt testen welk team tot het uiterste gaat om te winnen. Uw familiedag afsluiten met een hapje of drankje? Geniet van de lekkerste buffetten in een van onze sfeervolle zaaltjes of op ons zonnige terras. Peelexpress groepsactiviteiten: ontdek de Peel op een actieve manier!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×