Doe familiedaguitje

Tijdens het middagprogramma van het Doe familiedaguitje volgt u een programma dat uitermate geschikt is voor jong én oud. U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met vlaai waarna u op een ontspannen manier aan de slag gaat met een tweetal laagdrempelige activiteiten. Allereerst wordt er een fotozoektocht gedaan. Per familiefiets legt u een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten. Na een korte pauze inclusief een consumptie wordt er gestart met activiteit 2: Boerenmidgetgolf.

Boeruh-wei-goluf is midgetgolf op zijn ‘boerenfluitjes’. De activiteit vindt dus niet plaats in een wei met koeien zoals het gebruikelijke ‘boerengolf’, maar op een heuse 17 holes midgetgolfbaan. In het weiland met lang gras zijn paden gemaaid met daarop aansluitend de holes. Op de baan bevinden zich boerenwerktuigen en andere agrarisch gerelateerde objecten die als obstakel dienen. Het parcours dient in zo min mogelijk aantal slagen afgelegd te worden.

Ook voor minder valide personen is er mogelijkheid om aan deze activiteiten deel te nemen. Wij hebben beschikking over een aanhangwagen waarop een rolstoeler geplaatst kan worden zodat ook zij aan de fototocht kunnen deelnemen.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 Ontvangst met koffie/thee/fris met vlaai.
13.30 Fotozoektocht per familiefiets.
15.00 Terugkomst, pauze inclusief consumptie.
15.30 Partij Boerenmidgetgolf.
17.00 Slot familiedaguitje.

Kosten voor het Doe familiedaguitje bedragen €25,- p.p. Kinderen van 4 tot 10 jaar €17,- p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 20 personen of starttarief €500,- bij minder aantal personen..

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×