IJsculptuur maken uitje

Tijdens het creatieve uitje ‘IJssculptuur maken’ gaat u als een ware beeldhouder aan de slag om samen een waar kunstwerk te maken! Deze workshop is ideaal als teambuilding met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenuitje. U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met gebak waarna u onder leiding van een begeleider creatief aan de slag gaat met bewerken van een ijsblok. Na het bedenken van een ontwerp gaat u aan de slag met het bewerken van het blok ijs. Hiervoor maakt u o.a. gebruik van hamer en beitel. Het ontwerp van het ijssculptuur kan geheel naar eigen invulling worden gedaan. Na afloop kunt u samen met het gemaakte kunstwerk op de foto als mooie herinnering aan een geslaagd uitje.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

14.00 Ontvangst met koffie/thee/fris met gebak.

14.30 Aanvang ontwerp + bewerken ijssculptuur.

16.30 Afwerking en op foto met gemaakt kunstwerk.

17.00 Prijsuitreiking onder het genot van een consumptie.

17.30 Slot uitje.

 

Kosten voor het uitje ‘IJssculptuur maken’ bedragen €39,50 p.p. Kinderen van 4 tot 10 jaar € 26,- p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, een hoofdactiviteit en een consumptie in inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×