Mysterie van de Peel uitje

Bij dit middagvullende uitje gaat u in op pad om de mysteries uit de Peel op te lossen.

U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met gebak. Hierna gaat u op pad per familiefiets voor onze fotzoektocht per familiefiets. Tijdens de fotozoektocht legt u per familiefiets een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten.

Na een korte pauze inclusief consumptie gaat u op pad voor activiteit 2: de portofoon mysterietocht

Het is de opdracht in 2 groepen samen tot een juiste oplossing te komen van het mysterie. De groepen krijgen ieder een routebeschrijving met vragenlijst. De antwoorden op deze vragen dienen echter te worden gegeven door de andere groep. Deze kunnen doorgegeven worden door een portofoonverbinding. Na de wandeltocht hebben beide groepen samen een verzameling aan woorden die samen na enig gepuzzel leiden tot het antwoord op het mysterie van de Peel.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.
13.30 Start fotozoekt per familiefiets.
15.00 Pauze inclusief een consumptie.
15.30 Start Portofoon Mysterietocht.
17.30 Slot uitje.

Kosten voor het mysterie van de Peel uitje bedragen €35,- p.p. en €23,50 voor kinderen van 4 tot 10 jaar. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 2 activiteiten en een consumptie in de pauze inbegrepen.

Groepsgrootte minimaal 15 personen.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×