Roofvogel familiedaguitje

Heeft u altijd al eens op de foto willen staan met ‘enge’ dieren zoals een echte roofvogel of slang? Het dagvullende roofvogel familiedaguitje biedt u deze kans! U wordt ontvangen met koffie/thee/fris en vlaai waarna u aan de fotozoektocht per familiefiets begint. Per familiefiets legt u een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto’s zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto’s in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten.

Bij terugkomst staat de uitgebreide lunch voor u klaar met 5 broodsoorten, 6 koude belegsoorten zoetwaren en een warme snack. Drank als koffie, thee, melk, chocomel, en sinasappelsap is inbegrepen. Na de lunch stapt u in onze rondrittrein ‘de Peelexpress’, deze zet koers richting het roofvogeldemonstratiecentrum. Hier krijgt u door valkenier Albert Lomans op ludieke wijze uitgebreid uitleg over de meest uiteenlopende roofvogelsoorten. Er is de mogelijkheid op de foto te staan met een roofvogel, slangen, fretten enz. Verder wordt er gevlogen met de vogels wanneer zij gevoerd worden. Na de demonstratie wordt u weer opgepikt door de Peelexpress waarna u op toeristische wijze wordt terugvervoerd naar het terrein van Camping de Peel en Peelexpress groepsactiviteiten. Onderweg krijgt u uitleg over het ontstaan van de peel en agrarische achtergronden.

Ook voor minder valide personen is er mogelijkheid om aan deze activiteiten deel te nemen. Wij hebben beschikking over een aanhangwagen waar rolstoelers plaats kunnen nemen zodat ook zij de fototocht kunnen deelnemen.

 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

10.30 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.

11.00 Start foto zoektocht per familiefiets.

12.30 Uitgebreide lunch.

13.30 Per rondrittrein richting het roofvogeldemonstratiecentrum.

14.00 Start roofvogelshow.

16.00 Einde roofvogelshow, Hierna gaat men per rondrittrein op toeristische wijze terug
richting het terrein van Camping de Peel en Peelexpress groepsactiviteiten.

17.00 Slot familiedaguitje.

 

Kosten voor het roofvogel familiedaguitje bedragen €39,50 p.p. Kinderen van 4 tot 10 jaar €26,- p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, een uitgebreide lunch, 2 activiteiten inclusief treinrit inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 12 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben. Kijk in het menu onder de kop buffetten voor alle beschikbare buffetmogelijkheden.

Bekijk ook onze

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×