Schatten uit de natuur uitje

Tijdens het Schatten uit de natuur uitje gaat u op pad in de mooie omgeving van het peelgebied om de lekkerste ingredienten uit de natuur te vinden die worden bereidt in een lekkere maaltijd!

U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met gebak waarna u op pad gaat met een route beschrijving. Tijdens deze wandelroute door onze natuurrijke omgeving komt u schatkisten tegen die gevuld zijn met allerlei lekkere ingrediënten. Deze ingrediënten verzamelt u die later gebruikt worden in de uitgebreide soepmaaltijd uit onze reuzenpan! (wegens hygiëne worden niet de daadwerkelijke gevonden producten verwerkt). Bij terugkomst is er tijd om even de benen te strekken onder genot van een consumptie waarna ons soepbuffet voor u klaarstaat met een lekkere kop soep en brood met kruidenboter.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 Ontvangst met koffie/thee/fris met gebak.

14.30 Aanvang schatten uit de natuur wandeltocht.

17.00 Terug op het terrein van Peelexpress groepsactiviteiten, tijd om de benen te strekken (inclusief 1 consumptie).

17.30 Aanvang Soepbuffet met eigen gevonden gerechten.

18.30 Slot uitje.

 

Kosten voor het Schatten uit de natuur uitje bedragen €35,- p.p. Kinderen van 4 tot 10 jaar €23,50 p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, 1 activiteit, een consumptie en een Soepbuffet inbegrepen.

Groepsgrootte minimaal 15 personen.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×