Verassing familiedaguitje

Moet u een activiteitendag organiseren maar wilt u dat voor iedereen het een verassing blijft wat het dagprogramma inhoud? Dan is het Verassings familiedaguitje een prima oplossing!

U wordt ontvangen met koffie/thee/fris met vlaai. Na ontvangst gaat u tijdens de metaaldetector speurtocht gewapend met een metaaldetector en een landkaart  op pad om een rebus op te lossen. De verschillende aanwijzingen zijn verstopt op verschillende plaatsen op de landkaart. Deze aanwijzingen zijn verstopt onder de grond waarvoor u de metaaldetector gebruikt. Tot op het einde van deze activiteit blijft het spannend wat de oplossing is! Tussen de middag is er tijd voor een uitgebreide lunch  met 5 broodsoorten, 6 koude belegsoorten zoetwaren en een warme snack. Drank als koffie, thee, melk, chocomel, en sinasappelsap is inbegrepen. Na de lunch gaat u met rondrittrein ‘de Peelexpress’ op pad voor een verrassingstocht. Er wordt ergens aangelegd  waar u het middagprogramma volgt. Onderweg naar deze locatie wordt u op toeristische wijze wordt vervoerd.  Onderweg krijgt u uitleg over het ontstaan van de peel en agrarische achtergronden. Aan het einde van de middag komt u terug op het terrein van Camping de Peel en Peelexpress groepsactiviteiten.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.30 Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai.

11.00 Start metaaldetectorspeurtocht.

12.30 Uitgebreide lunch.

13.30 Per rondrittrein richting de locatie van de middagactiviteit.

17.00 Terugkomst op het terrein van Camping de Peel en Peelexpress groepsactiviteiten, slot familiedaguitje.

 

Kosten voor het Verrassings familiedaguitje bedragen €47,50 p.p. Kinderen van 4 tot 10 jaar €32,- p.p. In dit uitje zijn een ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai, een uitgebreide lunch, 2 activiteiten inclusief treinrit inbegrepen.
Groepsgrootte minimaal 15 personen.

Aansluitend kunt u ook gebruik maken van de samengestelde buffetten die wij ter beschikking hebben.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×