Familiedag organiseren Brabant

Organiseer uw groepsuitje, familiedag of bedrijfsuitje op de grens van Brabant en Limburg!

Familiedag totempaal maken

Tijdens het creatieve uitje ‘Totempaal maken’ gaat u als een ware beeldhouder aan de slag om samen een waar kunstwerk te maken! Deze workshop is ideaal als teambuilding met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenuitje. Tijdens dit uitje krijgt u de kans om uw grootouders, baas, aanstaande bruid(egom) of iemand anders te eren in uw eigen ontwerp van een totempaal. Samenwerken is belangrijk omdat men samen tot een mooi resultaat moet komen!

  • Voor jong & oud!
  • Origineel uitje
  • Creatief uitje

Peelexpress Groepsactiviteiten is gelegen in de mooie natuurrijke omgeving van het peelgebied op de grens van Brabant en Limburg en biedt u het uitje om uw familiedag of ander uitstapje te organiseren en tot een onvergetelijke dag te maken! Peelexpress Groepsactiviteiten heeft een breed aanbod aan originele groepsactiviteiten die geschikt zijn voor kleine en grote groepen, jong en oud en binnen of buiten. Peelexpress Groepsactiviteiten heeft een passend uitje voor ieder bedrijfsuitje. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van het aanbod aan uitjes geschikt om uw familiedag te organiseren in het natuurrijke Brabantse peelgebied.

Bij Peelexpress Groepsactiviteiten vindt u een ruim assortiment aan groepsactiviteiten geschikt voor het organiseren van uw familiedag. Naast groepsuitjes  worden er ook verschillende workshops voor het organiseren van een familiedag aangeboden. Tevens kunt u ook een groepsactiviteit zelf organiseren. Hierbij heeft u de mogelijkheid een activiteit te doen zonder een geheel arrangement te volgen. Uw familiedag afsluiten met een lekkere hap? Ons uitgebreide aanbod aan heerlijke buffetten biedt voor ieder wat wils.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@peelexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×